Corectia sau eliminarea vaselor sanguine dilatate sau ”sparte”

TRATAMENTE VASCULARE CU LASER NdYag CU LUNGIMEA DE UNDA1064nm: Corectia sau eliminarea vaselor sanguine dilatate sau”sparte”

Dilatatiile vasculare apar datorita pierderii elasticitatii peretelui vascular sub actiunea mai multor factori. Acestia sunt :ortostatismul prelungit(la persoanele care stau mult in picioare),expunerea prelungita a zonei la surse de caldura(sauna,bai fierbinti,impachetari calde),factori genetici(existenta in familie,pe linie directa, a unor persoane cu tulburari vasculare periferice).

Se pot trata vase sanguine cu diametrul de la 0,5 mm pana la 2,5 -3mm de orice culoare. Tratamentul se adreseaza venelor sau venectaziilor superficiale de pe membrele inferioare sau hemangioamelor plane sau tuberoase( cireasa).O alta patologie tratabila astfel este cuperoza si eritemele ( roseata) difuze ale fetei.

Pacientul nu necesita perioada de recuperare,isi poate continua activitatea obisnuita imediat dupa tratament.Totusi se recomanda evitarea expunerii la soare sau solar a zonei tratate pana la disparitia totala a urmelor reziduale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *