Marirea sanilor

Sanii, simbol sl senzualitatii, reprezinta principala modalitate de exprimare a feminitatii. Daca sanii dumnevoatra sunt mici, au pierdut din greutate si fermitate datorita scaderii bruste in greutate sau dupa alaptare sau exista o diferenta mare de marime intre cei doi sani si doriti o schimbare, marirea sanilor poate ajuta la o buna imagine de sine si cresterea increderii. Prin aceasta interventie chirurgicala, puteti obtine un volum mai mare al sanilor in armonie cu proportiile corpului.

Marirea sanilor se realizeaza prin proteze mamare de silicon.

Inaintea operatiei, veti beneficia de consiliere preoperatorie din partea medicului chirurg profesionist. Daca sunteti tanara, sunteti o candidata buna daca procesul de crestere s-a incheiat. Pentru toate candidatele, e important sa inteleaga ca aceasta procedura este o operatie care implica riscuri ca orice alta operatie. E important ca asteptarile dumneavoastra sa fie realiste si sa fi atins maturitatea emotionala pentru a avea motivatia potrivita pentru aceasta operatie.

Preoperatoriu: pregatirea inaintea operatiei consta in realizarea unui set de analize si verificarea starii generale de sanatate. De asemenea, realizarea unei mamografii este necesara. Pacienta trebuie sa prezinta medicului intregul istoric medical, medicatia si tratamente (inclusiv cele naturiste) urmate.

Cu o zi inainte de operatie, pacienta trebuie sa tina cont sa nu consume apa si mancare dupa miezul noptii, sa nu fumeze 2 saptamani inainte si 2 saptamani dupa operatie, sa semnaleze doctorului orice semne de raceala sau gripa, purtarea lentilelor de contact sau proteze dentare. Medicul trebuie informat de istoricul medical si orice boli avute. Nu urmati o cura drastica imediat dupa operatie deoarece poate intarzia recuperarea fizica postoperatorie. Operatia trebuie facuta in afara perioadei menstruale.

Interventia chirurgicala propriu-zisa

Operatia poate dura 1-2 ore iar pacienta este supusa anesteziei generale. Incizia se poate realiza in trei locuri diferite: la nivelul santului submamar, in interiorul areolei sau in axila. Protezele cu ser pot fi introduse printr-o incizie de 2,5-3 centimetri, iar cele cu gel printr-o incizie de 5-5,5 centimetri.

Postoperatoriu, pacienta este monitorizata pentru 1-3 zile, timp in care I se pot administra antibiotice. Dupa externare, pacienta trebuie sa poarte o bustiera pentru sustinerea sanilor si sa evite activitatile fizice solicitante. Firele operatiei se scot la 12 zile. Dupa 7-8 saptamani, pacienta poate renunta la bustiera si relua activitatea fizica obisnuita.

Cicatricile se rosesc si se umfla in primele 9 luni de la operatie. Dupa aceea, ele se aplatizeaza. Se evita expunerea la soare in primul an pentru a evita pigmentarea cicatricilor.

Pacientele se bucura de rezultatul operatiei si, de cele mai multe ori, acestea semnaleaza o crestere a calitatii vietii aduse de increderea oferita de aspectul lor fizic placut. E important de stiut ca vizitele medicale periodice sunt importante si sa constientizati ca efectele operatiei nu sunt pe viata (procesul natural de imbatranire, gravitatia ce scade fermitatea sanilor, sarcina si alaptarea, precum si fluctuatii in greutate pot contribui la schimbari ale sanilor). Persoanele cu risc de cancer mamar trebuie sa realizeze mamografii periodice in centre specializate de radiografie a sanilor cu proteze mamare.

Marirea sanilor – poze cazuri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *