Marirea buzelor

Trecerea anilor se face simtita pe chip? Apar riduri accentuate in jurul gurii (riduri proeminente “ridurile fumatorului”). Apar primele riduri de expresie? Poti reda zonei buzelor aspectul revigorant prin procedurile de modelare sau marire a buzelor.

Marirea buzelor in Timisoara

Marirea buzelor reprezinta o procedura nechirurgicala medicala simpla. Pentru ca chirurgia estetica inseamna si corectarea unor defecte morfologice, interventia de marire a buzelor vine si in ajutorul persoanelor cu buze extrem de mici sau foarte subtiri care pot afecta personalitatea si stilul personal si pot diminua aspectul fizic placut. Cu o operatiune simpla, aceste persoane isi pot imbunatati imaginea de sine, indiferent de varsta!

Proeperatoriu, se evita expunerea la soare cu 2 saptamani inainte, se opeste orice tratament medicamentos ce contine aspirina, operatia trebuie realizata in afara perioadei menstruale.

Cazuri marire buze cu acid hialuronic

Marire buze cu acid hialuronic

Operatia poate fi realizata prin injectarea acidului hialuronic sau prin injectarea grasimii proprii prelevate din alta parte a corpului. Pacientei i se face anestezie locala si acidul hialuronic sau grasimea sunt injectate cu ajutorul unor ace micute. Rezultatele acestei proceduri dureaza intre 6-12 luni.

Marire buze prin injectare de silicon

Daca se opteaza injectarea de silicon, aceasta procedura se realizeaza prin intermediul unei incizii in partea superioara sau inferioara a buzei.

Postoperatoriu, recuperarea este de 1-2 zile in urma injectarii cu acid hialuronic sau grasime si de 4-6 zile in urma implantului de silicon in buze.

One thought on “Marirea buzelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *